Laat een bericht achter in ons gastenboek!

Dank je wel voor het bezoeken van onze site. Wij nodigen je uit om een bericht achter te laten. Als je wilt mag je HTML gebruiken.
Nadat je bericht verstuurd is, keer je terug naar deze pagina. Als je om welke reden dan ook niet ziet wat je geschreven hebt,
“ververs” dan deze pagina in je browser.
We zijn benieuwd naar je reactie!

Laat een bericht achter
Challenge Image

Huidige reacties

Berichten 37 tot 42 (Totaal aantal reacties: 67)

Naam:
Monique
Reactie:
Hoi Hinke,

Je hebt van Doeska weer een prachtige hond gemaaakt. Het witte in z'n vacht is sneeuwwit geworden en hij is superzacht! Mensen geven me allemaal complimentjes over hoe mooi Doeska is getrimt. Hij heeft het ook altijd naar z'n zin bij jou. Super!
Thursday, 24 May 2012 - 21:39
Naam:
lydia en gino
Reactie:
hoi hoi
je hebt gino weer mooi geschoren hoor. super!!!
heb ik het goed gezien, staat hij op een van de foto's?

groetjes lydia en een poot van gino
Wednesday, 15 February 2012 - 09:45
Naam:
ria damsma
Reactie:
hallo Hinke, kort geleden ben ik met Kyra bij je geweest en toen hebben we het er over gehad dat toen rocky bij je is geweest ik de verkeerde riem mee heb gekregen. hier heb ik nog niks van jou over gehoord. nu zit ik wel met een probleem, zelf hadden we een riem die nog vrij nieuw was en de riem die ik nu heb is vandaag kapot gegaan en nu zit ik dus zonder riem voor rocky. hopelijk kun je alsnog voor me uitzoeken wie onze riem mee heeft gekregen zodat ik die alsnog terug kan krijgen. want ik baal hier enorm van.
Sunday, 18 December 2011 - 22:18
Naam:
Roelfina van der Veen
Reactie:
Hoi Hinke,

Voor de eerste keer heb ik onze boomer hondje Cavalier King Charles met de naam Bruno bij jou laten wassen, knippen, fohnen,(nagels) knippen, oren schoonmaken en alle andere behandelingen die onze hond weer vrolijk maken en actiever.Ik ben uitermate tevreden en kan nu al zeggen dat ik vaste klant bij jou ben geworden. heel veel succes met de salon en gauw tot de volgende keer.
Groeten,
Roelfina van der Veen
Thursday, 11 August 2011 - 18:31
Naam:
Paula Floor
Reactie:
Hoi Hinke, wat een superleuke middag was het gisteren in de trimsalon. Mijn boomertje Kiki mocht puppywennen en het ging geweldig. Na de tijd gaf je haar dat lieve halsbandje cadeau en ze ziet er uit om op te vreten. Wij komen absoluut bij je terug wanneer ze ongeveer 6 mnd is :) Ik zie je weer bij Soft Touch. Kijk ik enorm naar uit. Groetjes Paula en een dikke knuf van Kiki.
Friday, 29 July 2011 - 11:11
Naam:
Betty Heideman
Reactie:
Lieve Hinke, namens alle hondjes en poezen van stichting Dj-Imba heeeeel hartelijk bedankt voor je steun. Ik verheug me erop je bij de workshop te ontmoeten. Lieve groet Betty
Wednesday, 27 July 2011 - 13:18
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts