Laat een bericht achter in ons gastenboek!

Dank je wel voor het bezoeken van onze site. Wij nodigen je uit om een bericht achter te laten. Als je wilt mag je HTML gebruiken.
Nadat je bericht verstuurd is, keer je terug naar deze pagina. Als je om welke reden dan ook niet ziet wat je geschreven hebt,
“ververs” dan deze pagina in je browser.
We zijn benieuwd naar je reactie!

Laat een bericht achter
Challenge Image

Huidige reacties

Berichten 49 tot 54 (Totaal aantal reacties: 81)

Naam:
Gea Coehoorn
Reactie:
Vandaag voor het eerst met mijn 10 jaar oude Border Collie Pip naar de trimmer geweest.
Hij zag er na afloop echt prachtig uit. Schoon, glanzend, keurig bijgeknipt en vooral ontdaan van zijn dikke ondervacht. Voor herhaling vatbaar. Bedankt. Gea en Pip
Thursday, 16 May 2013 - 19:53
Naam:
pay day advance loans
Reactie:
They use the original loan principal and interest. Create a Budget Draw up a heavy amount for it must be gainfully employed.
Monday, 22 October 2012 - 04:35
Naam:
Monique
Reactie:
Hoi Hinke,

Je hebt van Doeska weer een prachtige hond gemaaakt. Het witte in z'n vacht is sneeuwwit geworden en hij is superzacht! Mensen geven me allemaal complimentjes over hoe mooi Doeska is getrimt. Hij heeft het ook altijd naar z'n zin bij jou. Super!
Thursday, 24 May 2012 - 21:39
Naam:
lydia en gino
Reactie:
hoi hoi
je hebt gino weer mooi geschoren hoor. super!!!
heb ik het goed gezien, staat hij op een van de foto's?

groetjes lydia en een poot van gino
Wednesday, 15 February 2012 - 09:45
Naam:
ria damsma
Reactie:
hallo Hinke, kort geleden ben ik met Kyra bij je geweest en toen hebben we het er over gehad dat toen rocky bij je is geweest ik de verkeerde riem mee heb gekregen. hier heb ik nog niks van jou over gehoord. nu zit ik wel met een probleem, zelf hadden we een riem die nog vrij nieuw was en de riem die ik nu heb is vandaag kapot gegaan en nu zit ik dus zonder riem voor rocky. hopelijk kun je alsnog voor me uitzoeken wie onze riem mee heeft gekregen zodat ik die alsnog terug kan krijgen. want ik baal hier enorm van.
Sunday, 18 December 2011 - 22:18
Naam:
Roelfina van der Veen
Reactie:
Hoi Hinke,

Voor de eerste keer heb ik onze boomer hondje Cavalier King Charles met de naam Bruno bij jou laten wassen, knippen, fohnen,(nagels) knippen, oren schoonmaken en alle andere behandelingen die onze hond weer vrolijk maken en actiever.Ik ben uitermate tevreden en kan nu al zeggen dat ik vaste klant bij jou ben geworden. heel veel succes met de salon en gauw tot de volgende keer.
Groeten,
Roelfina van der Veen
Thursday, 11 August 2011 - 18:31
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts