Laat een bericht achter in ons gastenboek!

Dank je wel voor het bezoeken van onze site. Wij nodigen je uit om een bericht achter te laten. Als je wilt mag je HTML gebruiken.
Nadat je bericht verstuurd is, keer je terug naar deze pagina. Als je om welke reden dan ook niet ziet wat je geschreven hebt,
“ververs” dan deze pagina in je browser.
We zijn benieuwd naar je reactie!

Laat een bericht achter
Challenge Image

Huidige reacties

Berichten 55 tot 60 (Totaal aantal reacties: 67)

Naam:
Arjen
Reactie:
Hoi lieve Hinke

Leuke nette overzichtelijke site.
Ziet er erg goed uit.
Dikke kus Arjen
Sunday, 06 March 2011 - 19:40
Naam:
Gryt
Reactie:
Hoi Hinke, wat een prachtige site heb je, we nemen snel contact op over Boomer en Bobby te knippen, ge aan allemaal van ons
Sunday, 23 January 2011 - 19:47
Naam:
GRIET MIJKES
Reactie:
HALLO,ONZE BERNERSENNEN IS NODIG AAN EEN WASBEURT TOE.DOE JE DAT OOK?HOE DUUR IS DAT?ZIT HET HALEN EN BRENGEN ER DAN BIJ IN?MET VR GR GRIET,
Sunday, 23 January 2011 - 19:17
Naam:
Tina-Renske
Reactie:
Hoi Hinke, kwam een artikel van je werkzaamheden tegen op Wâldnet, dus meteen even de site bekeken, wat een leuk werk zeg! En leuk even wat van je te zien/lezen.

Wij hebben zelf ook 2 keesjes die ik regelmatig zelf (op mijn eigen manier dan) onderhanden neem, het zal dan zo proffesioneel niet gaan als bij jou in je salon maar ze kanppen wel enorm op van een goede knip en kam beurt.

Veel succes en plezier in je salon!

Groetjes van en oud-klasgenoote uit Ternaard.
Sunday, 05 December 2010 - 21:10
Naam:
Kim
Reactie:
Hallo,

Ik ben nu 2x met mijn boomer Lady bij u geweest. Ze wordt erg goed en mooi geknipt. De laatste keer dat ik kwam met Lady, kreeg ze nog een mooi staartje in. Dit zonder extra kosten. Ook het lekkere botje wat we altijd voor beide honden mee krijgen. Erg leuk allemaal. Hartelijk dank en tot de volgende keer!
Sunday, 21 November 2010 - 15:22
Naam:
Leo
Reactie:
Hallo.
We zijn met Cody bij je geweest om hem te laten knippen/scheren. We zijn heel erg blij met het resultaat en het lijkt dat Cody zich nu ook prettiger voelt met het korte haar. Tot de volgende keer.

Groetjes uit Leeuwarden
Sunday, 10 October 2010 - 11:20
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts